Expert
in Leisure

Toegevoegde waarde bieden aan uw marketing- en promotiemix is ons doel. Met meerdere specialisten werken we samen om tot het beste advies (en executie) te geven.

Meer weten? >>

Lees meer

Promoot uw park op de
Nederlandse markt

Een unieke mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen op veelbezochte recreatieportals. Daarnaast kunt u samen met ons uw content gedreven marketingcampagne creëren en uitzetten op online platforms voor specifeke doelgroepen.

Meer weten? >>

Lees meer

Promoot uw park
op de Britse markt

Alan Rogers is Groot-Brittannië’s grootste kampeerplatform met meer dan 335.000 unieke bezoekers. The Caravan & Motorhome Club is de grootste kampeerclub van Groot-Brittannië en brengt jaarlijks de dikke gids Touring Europe uit.

Meer weten? >>

Lees meer

Expert in Leisure – Marketing – Advies – Advertising – Publishing

Toegevoegde waarde bieden aan uw marketing- en promotiemix is ons doel.  In samenwerking met meerdere partners in heel Europa bieden wij mogelijkheden voor promotie, adverteren en marketing. Samen met ons kunt u een content gedreven marketingcampagne creëren en uitzetten op online platforms voor specifeke doelgroepen. Deels door zgn influencers en contentredacteuren waarbij gezamenlijk uw merk of bedrijf wordt aanbevolen. Daarnaast bieden wij interessante online presentaties op de Nederlandse en Britse markt. De markt staat niet stil en samen met een team van specialisten van Pleisureworld.com bieden wij onderzoek, trendrapporten en netwerkbijeenkomsten zodat wij u het juiste advies kunnen geven.

Expert in Leisure

Het zal u niet zijn ontgaan; de ingezette trend van ketenvorming in de verblijfsrecreatiesector (vakantieparken- en campingsector) in Nederland en Europa. Er ontstaan nieuwe verblijfsaccommodatieketens, waarbij de individuele parken volledig en/of gedeeltelijk in eigendom zijn/worden van de keten of waarbij een bestaande keten volledig wordt overgenomen door een andere keten.

We zien ook steeds meer ketens ontstaan op basis van een samenwerkingsconcept, waarbij de insteek is het bereiken van een gemeenschappelijke doelgroep en daarmee een grote slagkracht. De parken blijven dan vaak zelfstandig opereren.

In deze grote diffuse markt van verblijfsrecreatie vinden we tevens steeds meer aanbieders van innovatieve accommodatieverhuurconcepten op diverse campings en vakantieparken, zoals de lodges in alle maten en soorten en tiny houses.

Combinaties hiervan zijn talrijk. En dan hebben we het nog niet gehad over de veelheid aan zoek en boek-platforms, overzicht-websites en touroperators die camping/vakantiepark-vakanties aanbieden.

Wij helpen u graag in het maken van de keuzes die het beste passen bij uw bedrijf. Met een groot netwerk van specialisten zijn wij u van dienst voor management, (strategisch) advies, onderzoek, detachering en (marketing) executie.

Meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in.

Met verschillende partners bieden we bijzondere promotiemogelijkheden die een toegevoegde waarde bieden aan uw (online) promotiemix.

Promoot uw park op de Nederlandse markt

Een unieke mogelijkheid om uw camping of vakantiepark onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. De uitgebreide webpresentatie is responsive en heeft (minimaal) 10 beelden en een ‘SEO proof’ tekst. Bovendien wordt uw park automatisch ‘hoog’ geplaatst in de zoekmachine van bijv. marktplaats.nl door het ‘goed geplaatst’ systeem en zorgt de linkbuilding voor een verhoogde relevantie van uw eigen website. Een jaarabonnement kost maar € 750 waarbij uzelf de startdatum kunt bepalen. Klik hier voor meer informatie.

Zoals wellicht bekend, één van de best bezochte websites van Nederland waar vraag & aanbod samenkomt. Onder de rubriek vakantie/camping worden vakanties aangeboden. Door het zogenaamde ‘goedgeplaatst’ systeem wordt uw camping regelmatig ‘omhoog’ geplaatst zodat u via het jaarlijkse abonnement continu promotie heeft. Bovendien zorgt een presentatie op een drukbezochte site als marktplaats ervoor dat uw eigen website ook hoger komt in de zoekresultaten van zoekmachines.
Lees meer
Bezoekers met een grote betrokkenheid in kamperen en altijd op zoek naar nieuwe uitrusting. Een website voor bezoekers die in hoge mate geïnteresseerd zijn in kamperen, campings en kampeermiddelen. Met rubrieken als laatste informatie, fora en columns. Door de relevantie van de camping op een kampeerportal, neemt de relevantie van je eigen website ook toe.
Lees meer
Een website voor bezoekers die in hoge mate geïnteresseerd zijn in het huren, kopen en verkopen van een camper en een grote interesse in kamperen in het algemeen. Ook voor deze site geldt dat de relevantie van uw eigen website op een kampeerportal toeneemt.
Lees meer
Een website voor bezoekers die in hoge mate geïnteresseerd zijn in het huren, kopen en verkopen van een caravan en een grote interesse in kamperen in het algemeen. Ook voor deze site geldt dat de relevantie van uw eigen website op een kampeerportal toeneemt.
Lees meer
7.3

miljoen unieke bezoekers per maand (desktop)

2.8

miljoen unieke bezoekers (smartphone IOS, Android)

35.8

miljoen bezoekers in totaal per maand

1.3

miljoen bezoekers per maand met de selectie camping

Uitgebreide presentatie op de Britse markt

Alanrogers.com is het grootste campingplatform in Groot-Brittannië met webpresentaties van meer dan 3.000 campings. Meer dan 335.000 unieke bezoekers zochten in de laatste 12 maanden hun volgende vakantiebestemming. Bovendien wordt een campinggids uitgegeven met uitgebreide beschrijvingen van kwaliteitscampings.

Alan Rogers maakt onderdeel uit van The Caravan & Motorhome Club en is met bijna een miljoen leden de grootste kampeerclub van Groot-Brittannië. Jaarlijks geven zij hun campinggids Touring Europe uit waar leden andere leden campings in heel Europa aanbevelen.

Het is al mogelijk uw park online te presenteren voor maar € 330 per jaar. Neem contact op voor meer informatie.

1.4

miljoen paginavertoningen per jaar

336

duizend bezoekers in de laatste 12 maanden

206.6

duizend bezoekers (mobiel, tablet)

135.4

duizend bezoekers (desktop)

Content Marketing?

Bent u benieuwd hoe u een groot bereik kunt krijgen bij online contentredacteuren en influencers?

Wat is content marketing? 
De (gestructureerde) creatie van online materaial (artikelen w.o. blogs, vlogs, social media) die het merk niet specifiek promoot maar wel als doel heeft om interesse te stimuleren en lezers te activeren.

Samen met ons kunt u uw content gedreven marketing campagne creëren en uitzetten op online platforms voor specifeke doelgroepen. Deels door zgn influencers en contentredacteuren waarbij gezamenlijk het merk wordt aanbevolen.

Hoe werkt het? 
Stap 1: gezamenlijk stellen we een briefing op (doelstellingen, looptijd, onderwerpen,
bedrag) zodat Straver e-marketing dit kan pitchen bij ongeveer 700 redacteuren.
Stap 2: een selectie van contentredacteuren wordt gemaakt.
Stap 3: de geselecteerde contentredacteuren met hun platforms komen met een voorstel.
Stap 4: de campagne wordt gestart.
Stap 5: statistieken worden geleverd, de campagne gevolgd en -indien nodig- aangepast.

Wat is de ROI?
Unieke content op verschillende platforms waarbij ook een nieuwe (online) publiek wordt bereikt die anders niet snel zal worden bereikt.
Afhankelijk van het aanbod, briefing en doelgroep kunnen de tarieven afwijken. Maar gemiddeld kan worden gesteld dat bij een inzet van € 2.500 een bereik van 1.650 gekwalificeerde views van minimaal 15 seconden wordt bereikt. Starttarief: € 2.500.

Meer weten? Klik hier.

Deelnemende platforms zijn onder meer:
Reisgerelateerd: eefexplores (185k), reisjevrij (55k), daphnevankerkhoff (121k); Gezin en opvoeding: mamaliefde (522k), oudersenzo (100k), mamatothemax (26k). Bovendien: doelgroepen met een special interest kunnen ook worden ingezet zoals bijvoorbeeld bbq-helden (176k) of ongewoonlekker (63k)

Case: promoot de kwaliteitsvakanties van de groep Leadings en het Leadingspark Barco Reale in Toscane (Italië). Doel was minimaal 2500 unieke views.

Artikel op mamaliefde.nl  (keywords: Leading Groep, kamperen, familie)

Artikel op girlswhotravel.nl (keywords, reizen, vrouwen (24-29 jaar), Toscane)

Artikel op paradijsvogelsmagazine.nl (keywords: (rond)reizen, luxe, Toscane)

Even voorstellen

Marketeer, strateeg, directeur, adviseur. Of met trendy namen als sales executive, content creator of lecturer. Geef het beestje een naampje, maar het belangrijkste is dat ik mijn vak uitoefen met een groot enthousiasme, liefde en passie om het beste resultaat te bereiken. Wat dat betreft is misschien een vakidioot een betere functietitel…

Een zelfstarter die met creativiteit en doorzettingsvermogen goede resultaten kan neerzetten. Ruime kennis en ervaring in (digitale) communicatie & verkoop. De combinatie van een grote commerciële ervaring, leisurebranche, publishing en werken in teams met daarbij oog voor detail, hebben geleid tot succes in meerdere (internationale) organisaties zoals Alan Rogers, The Caravan & Motorhome Club, ANWB, ACSI en de Telegraaf Media Groep.

Met een groot netwerk van specialisten kan ik u van dienst zijn voor management en (strategisch) advies. Hoe positioneer je je als organisatie? Wie zijn je klanten en welke klanten wil je bereiken? Welke marketingmiddelen zet je in? Als (mede-) directeur van Pleisureworld.com sta ik en onze experts in leisure graag voor u klaar. Bovendien werk ik samen met internationale partners  voor promotiemogelijkheden op de Nederlandse en Britse markt.

Meer weten?

Contentmarketing en storytelling maken het verschil in de marketingmix. Met (trans)media storytelling kun je een breed publiek op uiteenlopende manieren betrekken bij een verhaal. De beleving staat centraal bij je verhaal waarbij je een uitgebalanceerde mix van (online en offline) mediakanalen nodig hebt. Met de ruime ervaring in publishing en als docent bij de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen en de Leidse Onderwijsinstellingen, help ik u graag op weg!

Cornel Straver

Contactgegevens:

Straver e-marketingprojecten
Cornel Straver
cornel@cornelstraver.nl

Tel: +31 (0)6 52 46 62 76
KvK: 32087160